Avocat Paula Petean

Paula Petean este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, promoția 2008, perfecționându-se ulterior prin efectuarea masterului Instituții și Reglementări Comunitare.

Avocat Petean fost recrutată de pe băncile facultății de către una dintre cele mai prestigioase case de avocatură Clujene.

Membră a Baroului Cluj din anul 2009, iar din 2013 este avocat definitiv în cadrul aceluiași barou.

 

Testimoniale

„Cu o gândire pragmatică și în același timp inovativă, Paula Petean va reuși mereu să trateze cu cea mai mare seriozitate fiecare speță în parte, exploatând subtilitatea problemelor juridice și creionând cu finețe fiecare argument, atenția asupra detaliilor și organizarea riguroasă diferențiind-o de majoritatea colegilor avocați. Devotamentul pe care îl acordă fiecărui client, experiența dobândită până la acest moment în litgii de contencios administrativ, civil, comercial sau dreptul muncii o recomandă drept un avocat profesionist și serios.” (M.P.)

„Pe doamna avocat Paula Petean o caracterizează o seriozitate minuțioasă și, în același timp, o pasiune nelimitată cu privire la cauzele de care se ocupă. Comunicarea foarte bună și siguranța că toate lucrurile vor fi tratate responsabil oferă un sentiment de confort psihic clientului.
Îi doresc mult succes în carieră.” (I.R.)

„Indiferent dacă clientul este un prieten, Paula se ocupă cu profesionalism și seriozitate de cazul tuturor, nelăsând să fie influențată de factori externi. Dă dovadă de devotament pentru cazurile ei și se implică maxim în munca ei, punând tot timpul pe primul loc nevoile clienților. Este un avocat de încredere, oricând i-aș cere ajutorul pentru problemele mele juridice pentru că am încredere că ar face tot ce îi stă în putere să îmi caștige cazul!” (B.B.)

„Inca de la primul contact am fost surprinsa de profesionalismul d-nei avocat. Problema mea era una importanta pentru mine, iar d-na avocat a tratat-o cu consideratie. Mi-a explicat pe intelesul meu solutiile legale, m-a ajutat sa aleg varianta cea mai potrivita pentru mine iar operatitivatea de care a dat dovada m-a surprins placut deoarece in doua zile mi s-a solutionat cazul (problema). Ii multumesc si o recomand cu incredere oricui.” (E.M.)

„Am aflat de d-na avocat Paula Petean, de la o prietena, care a colaborat cu dansa si a fost foarte multumita.Mi-a placut faptul ca isi aloca mult timp primei intalniri pt a asculta problemele,noteaza tot si se deplaseaza personal chiar si in alt oras;ma anunta din timp pt fiecare lucru care urmaeaza sa il faca si imi explica pe intelesul meu fiecare procedura.” (S.T.)

„Doamna avocat Paula Petean este un exemplu de profesionalism, experiența și mai ales energia sa ajutandu-mă punctual și cu succes în rezolvarea problemelor – alături de pre-întâmpinarea altora. Ma simt atât recunoscător cât și bucuros că este de „partea mea”. Recomand cu incredere!” (TV)